Frågor & svar

Har ni öppet hela året?

Vi startar säsongen i april och slutar i september. Då är klubbstugan uppvärmd och vattnet påslaget. Övriga månader på året går det bra att nyttja klubbstugan men vatten och toaletter är avstängda.

Vilka vindriktingar är bäst här?

Västlig till ostlig vind är optimala vindförhållanden. Nordvästlig och nordostliga vindar är också bra. Frånlandsvindar, nordlig till ostlig betyder att du måste vara en erfaren surfare då du snabbt kan komma ut på djupt vatten. Se alltid till att informera någon innan du ger dig ut. Om en olycka sker ute på havet är det sjöräddningen som måste kontaktas. Klubben har en arbetsbåt (trots att det står “Rescue” på den) men den är ej lämpad för sjöräddning i hård sjö.

Kan man hyra utrustning hos er?

Både ja och nej! Vår skolutrustning är i första hand till för dom som går kurs eller gått kurs och är medlemmar och inte har hunnit skaffa egen utrustning. Men inget är omöjligt. På Lördagsseglingarna kan det finnas möjlighet att hyra från skolcontainern, då är det i första hand nybörjarutrusning. Du måste dock ha grundkunskaperna i vindsurfing. Vid förfrågan hör av dig till Ove på 0760-910830.

Jag vill bli medlem i Surfclub Klagshamn?

Fyll i formuläret på denna sidan så behandlar vi din ansökan. Vi kollar regelbundet ansökningar.

Jag är medlem och vill få tillgång till klubbstugan?

Fyll i formuläret på denna sidan så kommer vi kontakta dig.

Jag är medlem och vill hyra förvaringsplats till min bräda och segel?

Fyll i formuläret på denna sidan. Så fort en plats blir ledig kommer du bli kontaktad av oss.

Jag har inte fått något medlemsintyg eller bekräftelse på inbetalning?

All fakturerering från Surfclub Klagshamn sker via e-post utan några bilagor. Klubben skickar t.ex. inte ut ett medlemsintyg som bekräftelse på genomförd betalning avseende medlemsavgift. Om du inte hört något från klubben så kan du anta att betalningen är genomförd och att du därmed är medlem i klubben. Önskar du få en betalningsbekräftelse så kan du kontakta klubben via e-post. Uppge gärna fakturanummer vid förfrågan.