Gå vindsurfingkurs i Malmö

Vill du lära dig segla på riktigt? Glöm båten och börja vindsurfa – den mest rena och råa formen av segling!

Har du en gång planat på en vindsurfingbräda är du fast!

Men plana, vad är det?
– Brädan har släppt greppet om vattnet och surfar ovanpå vattnet i 25-30 knop. Du måste ha total kontroll! Adrenalinet och det totala samspelet mellan dig, vattnet och vinden får dig att förstå varför du kommit till denna värld. Du har funnit din nya religion!

Men innan du planar är det några små steg som vi kan hjälpa dig med.

Kurser – sommaren 2021! 

Kurserna går v.23 – v.33, men eventuellt längre beroende på väder och tillgång  till instruktörer.

Kurserna hålls måndagar och tisdagar kl. 17 – 20,  vecka 1 och vecka 2, d.v.s. du går kurs måndag och tisdag vecka 1 och fortsätter med kursen måndag och tisdag vecka 2. Då hinner du vila upp dig mellan kursdagarna och får även möjligheten att komma på klubbseglingen på lördagen för att känna den sköna stämningen, surfa, hänga på klubben och träffa andra glada medlemmar.

Alla kursdagar och lördagsseglingar lägger vi in i klubbens kalender.

.

.

.

Se kalendern här!

.

Anmäl dig till kurs eller privatlektion här!

Teori och fikapaus, vindsurfingskolan 2018

Saffra, en av klubbens instruktörer, på väg upp i full planing

Nybörjarkurser 2021:
Efter nybörjarkursen kommer du behärska att vindsurfa från punkt A till B, vända, samt kunna en del om vindförhållanden, säkerhet och hur du kan utvecklas inom vindsurfingen. Nybörjarkursen ska ses som en introduktion till sporten och alla kursdeltagare är därefter välkomna på hela sommarens lördagsseglingar. Om lördagsseglingar läser du i medlemsförmånerna. Nybörjarkursen är också det perfekta alternativet för att få ordning på det du en gång lärt dig!

Lån av skor och våtdräkt ingår och klubben har nya och bra brädor samt riggar för nybörjare. Du ska vara minst 15 år, väga minst 55 kg, vara simkunnig (200 m) och vid god vigör.

Surfclub Klagshamn satsar på kvalitet, därför har vi inte fler än 7 kursdeltagare på två instruktörer 🙂

Kursdagarna kan komma att ändras p.g.a. ogynnsamma väderförhållanden.  Vi tillämpar vindgaranti, d.v.s. går det inte att genomföra kursen så tar vi igen dagen vid ett annat tillfälle.

Alla som går kurs blir medlemmar året ut.

Kurspris: 1400 kr för 4 tillfällen á 3 timmar (OBS. inkluderar medlemsavgiften för hela 2021)

Vid frågor, ring Ove på 0760 91 08 30 eller skriv till  lendemar@zoho.com    OBS!  lämna ditt telefonnummer när du mailar.

Fortsättningskurser 2021:
För dig som gått nybörjarkursen och är taggad till tänderna och vill fortsätta utvecklas.

Du lär dig bl.a. beachstart, gippa, helitack, upwind 360 etc. och hur du riggar din utrustning optimalt.  Det finns hur mycket som helst att lära så vi utgår från den enskilde deltagaren och tar dig vidare mot att bli en självständig vindsurfare med egen utrustning. Kurserna kommer även här gå på måndagar och tisdagar men anpassas efter nivå och önskemål. Hör av dig till Ove för mer information.

Kurspris: 1400 kr för 4 tillfällen á 3 timmar  (OBS. inkluderar medlemsavgiften för hela 2021).

Vid frågor, ring Ove på 0760 91 08 30 eller skriv till  lendemar@zoho.com   OBS!  lämna ditt telefonnummer när du mailar.

Privatlektioner 2021:
Det finns möjlighet att boka privatlektioner med egen instruktör som bara fokuserar på dig och din träning. Hör av dig till Sofus och berätta vad du vill träna på eller lära nytt så ser vi till att hitta en bra lösning. Vi kör privatlektioner för minst 2 personer och upp till 4 personer. Men det går även bra att höra av sig om man är ensam, då pusslar vi ihop dig men någon annan som också är sugen på att lära sig.

Pris: 500:- per person för 2 timmar.

Du kan även köpa presentkort för alla kurser och privatlektioner.

Vid frågor, ring Sofus på 0768 00 27 57 eller skriv till sofus.lendemar@gmail.com   OBS!  lämna ditt telefonnummer när du mailar.

.

Anmäl dig till kurs eller privatlektion här!